Tag

ajanlo

Fadedsun Programajánló 48. Hét

Ez a hét a különleges helyszínekről, és még különlegesebb zenészekról szól, úgyhogy hétvégén irány a város!

Fadedsun Programajánló 47. Hét

Ezen a héten újra a torzított gitároké a főszerep, viszont az általunk nagyon várt fehérorosz Super Besse Dürer Kertes koncertje és az Altin Gün Akvás fellépése sajnos elmarad, és egyelőre pótdátumot sem kaptunk egyikről sem.

Fadedsun Programajánló 46. Hét

Ezen a héten a klubkoncerteké és az új megjelenéseké a főszerep.

Fadedsun Programajánló 45. Hét

Nagyon erős hétvége vár ránk, lesz itt grunge, hardcore, pszichedélia, na meg DEAD END.

Fadedsun Programajánló 40. hét

Ezen a hétvégén újra a torzított gitároké a főszerep, és még punk techno is lesz!

Faded Sun Programajánló 39. Hét

Ezen a hétvégén már érezni, hogy itt van az ősz, és vele együtt a klubszezon. Ballonkabátot és Marten’s bakancsot fel, irány Budapest kocsmái és szórakozóhelyei!

LAZARVS – Akvárium Klub Ajánló

A Lazarvs október 1-én újra klubbulival ajándékoz meg minket az Akvárium nagytermében, ahova több, mint két év után tér vissza a halottaiból feltámasztott koldus. Hogy ráhangolódjatok Ti is erre a remek eseményre, megosztom veletek augusztus 20-i élményeimet, de nem a Duna partról, vagy a Citadelláról, hanem a Monyo Landből.

Faded Sun Programajánló 38. Hét

Itt van a rossz idő, de aggodalomra semmi ok, hiszen kezdődik a klubszezon, elég erős kezdéssel, minden nap lesz hova menni. Ezen a héten a torzított gitároké a főszerep, de azért becsúszott egy kis bulika is.

FADED SUN PROGRAMAJÁNLÓ 33. HÉT

Így a nyár, és a fesztiválszezon vége felé egyre nagyobb diverzitást mutatnak az események, hiszen mindenki elkezdett visszaszivárogni a közlekedésképtelen fővárosunkba. Lesz techno, metál, afteres tetkózás, minden ami szem-szájnak ingere!

FADED SUN PROGRAMAJÁNLÓ 30. HÉT

A Faded Sun Magazin heti programajánlója, minden szerdán.

1 2