Category

Zene

Fadedsun programajánló 7. hét

Izgi hétvége vár ránk, lássuk mire számíthatunk!

Fadedsun programajánló 6. hét

Jazztől kezdve indie rockon át, experimental rockig minden lesz a héten, csütörtökön extrán vakarhatjuk a fejünket, hogy melyik konyót válasszuk.

Vahúr Csodát Lát – Juvenil Gyümölcsöskertje Lemezkritika

Mint a vizek sodra, úgy kapott el a Vahúr Csodát Lát második nagylemeze, a hirtelen belém bújó gondolatokat a Juvenil Gyümölcsöskertjével kapcsolatban egy rövid kritikában foglalom össze Nektek!

Fadedsun programajánló 5. hét

Bár egy csomó koncert kerül mostanában lemondásra, azért szemezgettünk Nektek néhány bulit a hétre, fogadjátok szeretettel!

Deep Glaze – Arcadia Lemezkritika

Új anyaggal jelentkezik a 2017-es Pressure EP-je után először a Deep Glaze friss csapata. Az új cucc, habár kislemez, felfogható egy holisztikus koncept albumként, amiben a tematika az utópia és az elvágyódás. Az utóbbinál talán kevés kép ragadja meg jobban a mai magyar fiatalok kollektív képzeletét.

The California Nightmares Albumpremier!

A srácok elmondták nekünk, hogy ezzel a lemezzel valamit lezártak, és elindítottak egy teljesen új irányt. Ez teljes mértékben hallatszik is az Into The Nightmares dalaiban, és szerintünk nagyon fekszik a The California Nightmares-nek ez az új, keményebb irány.

Bonilevine: Why Tiger Why klipbemutató

Első klipjük kapcsán a Bonilevine főbetyárával, Iklódi Tomival beszélgettünk.

Fadedsun Programajánló 48. Hét

Ez a hét a különleges helyszínekről, és még különlegesebb zenészekról szól, úgyhogy hétvégén irány a város!

Anatóliai Pszichedélia

Az itthon is nem kis népszerűségnek örvendő Altın Gün budapesti koncertje ugyan vasárnap elmaradt, gondoltuk azért egy kicsit bemutatjuk Nektek azt a rendkívül gazdag török zenei kultúrát, melyből a zenekar merítkezik.

Fadedsun Programajánló 47. Hét

Ezen a héten újra a torzított gitároké a főszerep, viszont az általunk nagyon várt fehérorosz Super Besse Dürer Kertes koncertje és az Altin Gün Akvás fellépése sajnos elmarad, és egyelőre pótdátumot sem kaptunk egyikről sem.

1 2 3 6