FADEDSUN PROGRAMAJÁNLÓ 9. HÉT

Bármi szarság is történjék a világban, a zene mindig ott lesz nekünk, számíthatunk rá, átsegít. Nézzük milyen koncertek várnak ránk a héten!

03.04. Stubborn, Vodka For Kids // Dürer Kert

A Stubborn jelenleg az egyik legkomolyabb hardcore zenekar hazánkban, és hosszú szünet után végre újra játszanak a Dürerben. Kb ahogy lejátszák az első hangot el is fog kezdődni a pogo, és ne takarékoskodjatok az energiával, mert a Stubborn se fog. Vendégül látják a Vodka For Kids-et.

03.04. hari_drama, Vahúr Csodát Lát // Turbina

A Turbina klubtermében pénteken nem mindennapi zenéket visznek színpadra egészen különleges zenekarok, ráadásul a hari_drama nem egy, és nem kettő vendégmuzsikaussal is készül. Azt mondják a srácok, lehetőleg vigyünk esőkabátot, meg tornagatyát. A vendég pedig a kitűnő Vahúr Csodát Lát brigádja lesz, akik nem rég egy eszméletlenül komoly lemezzel jöttek ki, amiről írtam is néhány elismerő szót a Faded-en. 

03.04. Mordái, Darage // A38

Nóvé Soma talán legizgalmasabb formációja, a Mordái pénteken hozza el a magyar népzene hangulatát rockkal fűszerezve az A38 színpadára. Mielőtt azonban átadnánk magunkat a magával ragadó szaxi szólóknak, az ultimate garázs punk Darage fog egy kedves szettet odapakolni, semmiképp se hagyjátok ki!

03.05. Bonilevine SzimplaRocks // Szimplakert

A jelenleg az országot járó magyar grunge-csapat, a Bonilevine ismét Budapesten nyomja, szombat este a Szimplában érdemes lesz megkukkantani a tökös riffeléseket és húzós tempókat. Mielőtt mentek a koncertre olvassátok el Iklódi Tomi eszmefuttatásait abban az interjúban, amit nem rég készítettem vele.

Írta:Petróczi-Farkas Ádám