FADEDSUN PROGRAMAJÁNLÓ 7. HÉT

Izgi hétvége vár ránk, lássuk mire számíthatunk!

02.17. Fat And Cute, Siketfajd, Hocuspony // Dürer Kert

Garázs hangulatú line up biztosítja a jó vibeokat a Dürer farsangi buliján, én azt mondom búcsúztassuk idén ezt a csúnya telet punkkal és stoner rockkal! Mindhárom zenekar elképesztően utaztatós témákat hoz, úgyhogy nem csak a beöltözés fog bizarr légkört teremteni a Dürer kistermében.

02.18. Kilenc éves a Központ!

Sokunk kedvenc helye a Madách téren immáron kilenc éve üzemel, ezalatt rengeteget fejlődött és bővült, elmondhatjuk, hogy a csapat jóban rosszban tette a dolgát és becsülettel emelték fel a Központot a budapesti underground egyik legkedveltebb kocsmájává. Kívánjunk hát nekik nagyon boldog születésnapot, és sok sikert a jövőre nézve! Tali pénteken a Közpiben!

02.18. Pannonia Allstars Ska Orchestra, Clemens (AT) // A38

Szerintem aki volt már Magyarországon élő koncerten, az hallott már a PASO-ról, a kifogyhatatlan energiájú ska zászlóshajó végre az A38-on mutatja meg hogyan is kell bulit csinálni. Mi is szép emlékekkel gondolunk vissza akár 10 évvel ezelőtti Paso bulikra, amikor a megállíthatatlan energia dömping csak úgy áradt a színpadról! A helyet az osztrák Clemens fogja előmelegíteni. 

02.18. Dead End invites: ÅMRTÜM x BOURS? // Arzenal

Rég írtunk már itt egy jó Dead End buliról, azonban most megszakítjuk ezt a hiátust, pénteken irány az Arzenal egy pofás kis megmenés okán. Line up ügyileg valami ilyesmivel kell számolni: ÅMRTÜM, bours?, ПАРАЛИЧ, ØBLIVIØN, és persze THIRD 2HIFT.

Írta:Petróczi-Farkas Ádám