FADEDSUN PROGRAMAJÁNLÓ 5. HÉT

Bár egy csomó koncert kerül mostanában lemondásra, azért szemezgettünk Nektek néhány bulit a hétre, fogadjátok szeretettel!

02.05. Terra Kontra // Seance

Új bulisorozattal készül Kertai Kristóf, azaz Kekrim, és társasága, akik ismerősek lehetnek már a Fadedsun korábbi ajánlóiból. Mivel ez egy egészen új megmozdulás, úgy gondoltam beszédesebb, ha a szervezők saját szavaikkal mutatják be a közelgő eseményt:
 
Terra Kontra
Egy egyszerű szójáték, mely jelentésében utal a “normal life” és az underground kultúra se veled, se nélküled kapcsolatára. Két csapat egybefonódása, sok év barátság, zenélés, zenehallgatás és fesztiválszezon után.
 
Minimalisztikus, elmélyülős tech és kemény break is helyet kap az első Terra Kontra buliban, megfelelő sorrendben, hogy visszatérjünk azokhoz a klubestekhez, ahol a hangulat és az energia cunamiként tör felfele, pusztító robajjal lecsap, majd lassan visszahúzódik, a táncteret földöntúli nyugalomban hagyva. 
Amit garantálni tudunk, az egy elfogadó és barátságos közeg, szívritmussal szinkronban pulzáló tempó és az egyéjszakás, eksztatikus, mindentbele tiszavirág-tánc
 
A helyszín ezen első alkalommal a belváros szívében elhelyezkedő Seance lesz, ami az elmúlt időszakban több hasonló profilú estét szervezett már. A kiváló hangrendszer és a klub bensőséges kialakítása tökéletes helyszínt fog biztosítani a szombat estéből vasárnap reggelbe nyúló  “szeánszunkra”.
 
A lineup pedig valahogy így fog kinézni:
 
Hanussen, Kekrim, Kirk Lazarus, Knoll, Milon Miller, Stark

02.03. Hangácsi Márton // Turbina

Csütörtökön nyolctól a Turbina Klubszobájában koncertezik Hangácsi Márton. Az énekes-gitáros zseni legutoljára idén januárban jött ki új anyaggal, mégpedig a JumoDaddy-vel közösen készített Home c. single-lel, melyet biztosan el fog játszani nekünk. Amúgy aki esetleg nem ismerné Marci produkcióját, az énekes rendesen kitágítja a solo koncert lehetőségeit, loop pedálokkal és sample padekkel egészíti ki az amúgy is egészen különleges előadást. 

02.05. Electrify vol. 22. // Trafó

Lesz még egy lépegetés szombaton, mégpedig a Trafóban a 22. alkalommal érkező Electrify. Nem kisebb név érkezik az estére, mint Actress, azaz Darren Cunningham, aki a színtér egyik meghatározó alakja, továbbá az olasz Not Waving és a különösen termékeny magyar előadó Új Bála, azaz Kovács Gábor is tiszteletét teszi.

Írta:Petróczi-Farkas Ádám, Kertai Kristóf