FADEDSUN PROGRAMAJÁNLÓ 48. HÉT

Ez a hét a különleges helyszínekről, és még különlegesebb zenészekról szól, úgyhogy hétvégén irány a város!

December 3. Nightmares On Wax, Funkyzeit – Budapest Essentials // Királyi Lovarda

Nagyon extra helyszínre bookolt nekünk péntekre a Funkyzeit és a Budapest Essentials, hiszen a Királyi Lovarda zöld-fehér katedrál ablakaival fontos történelmi eseményeknek adott már otthont. Ez most sem lesz másképp, mivel az este fő attrakciója a már 30 éve tevékenykedő Nightmares On Wax, azaz George Evelyn lesz. Hiphop-os ütemekkel tűzdelt chill out zenéi tökéletes aláfestést nyújtanak akármilyen napszakban és évszakban. Előtte és utána a Funkyzeit rezidensei, ADIS IS OK, RAASA, illetve YOLESS & DADDY ONETWO nyomja majd. Összességében kihagyhatatlan buli lesz.

December 3. Viper Diva – Youtopia // Flashback Budapest

Az egyik legfrissebb magyar bulisorozat, a Youtopia a második eseményükre elég erős főfellépővel készült. Végre elhozzák nekünk Budapestre a Viper Diva-t, ami Shlømo és Hadone közös formációja, akik külön külön is húzónevek egy ilyen buliban. Ha együtt lépnek a pult mögé, nincs megállás, még cigiszünetet sem tudsz tartani, úgy behúz a ’90-es éveket idéző szintetizátortémákkal kevert rohadt gyors warehouse technójuk. Lesz még JKS, Marceldune, illetve a hazai fellépők közül Svetec és Siktzah.

December 4. La Boum – Budapest Essentials // Városligeti Műjégpálya

A Budapest Essentials szombaton is odarakja magát a La Boummal karöltve. A Városligeti Műjégpályát veszi be Henri Gonzo szólóban, dob egy koncertet a Middlemist Red és a Freakin’ Disco, majd Galactic Jackson és Obroni (Yambo, Sajó Dani, Giorgos Arvithis) nyomja majd a talpalávalót (vagy korcsolyaalávalót?!). Most ezt tényleg kihagynád??? Igazából költői volt a kérdés, persze hogy nem hagyod ki.

Írta:Migléczi András