FADEDSUN PROGRAMAJÁNLÓ 47. HÉT

Ezen a héten újra a torzított gitároké a főszerep, viszont az általunk nagyon várt fehérorosz Super Besse Dürer Kertes koncertje és az Altin Gün Akvás fellépése sajnos elmarad, és egyelőre pótdátumot sem kaptunk egyikről sem.

November 25. Sasa Lele // Instant

Csütörtökön mutatja be bemutatkozó lemezét a Sasa Lele, aki nem ismerné, az ex-Luckies-os Tim Atkins új zenekaráról van szó. Tim, akivel nagyon régre nyúlik vissza együttműködésünk, mi több, barátságunk itt a Fadedsunban, annyit mondott a koncertről, hogy rengeteg új dal, sok vendégzenész, és fasza vizuálok várják a koncertre érkezőket. A Murmurations című album bemutató koncertjén a magyar népzenével fűszerezett ethno-surf Folksteps fog vendégeskedni.

November 25. The Southern Oracle // Dürer Kert

Még áprilisban jelent meg az Exodus Aesthetics, ami nem csak azért áll közel a szívünkhöz, mert kibaszott erős lett, hanem azért is, mert erről az albumról írta legelső lemezkritikáját a Fadedsun. Most csütörtökön együtt fogjuk ezt megünnepelni a The Southern Oracle-lel egy koncert formájában, gyertek mindenképp, mert iszonyat kemény lesz azokat a számokat végre élőben is hallani. A The Sexy Wild East egy vadiúj magyar-német vegyes formáció, magukat electronic punkként írják le. A Lightchaser pedig igazi hardcore baszó riffekkel és dallamos refrénekkel, nem fognak csalódást okozni ők se.

November 27. Feed The Mogul // Szimpla Kert

Ipolyi-Gáts Huniék újra Budapesten játszanak a SzimplaRocks színpadán, ráadásul a srácok dolgoznak az első nagylemezükön, úgyhogy reméljük néhány vadiúj nóta is fel fog csendülni szombaton. Óriási energiákkal vár minket a stoneres grungeos Feed The Mogul, úgyhogy érdemes lesz a 27-ét bekarikázni a naptárban!

Írta:Petróczi-Farkas Ádám