FADEDSUN PROGRAMAJÁNLÓ 46. HÉT

Ezen a héten a klubkoncerteké és az új megjelenéseké a főszerep.

November 18. Aviary // Turbina

Az Aviary szétszintizett dark-os indierockját tilos kihagyni, egyedi hangzásukkal azonnal a szívünkbe zárták magukat. Egyelőre három számuk jelent meg hivatalosan egy live session videó és két iszonyú jó, összefüggő videoklip kíséretében. Nagyon várjuk a debütáló albumukat, elég extrának ígérkezik az eddigi pályafutásuk alapján. Menjetek el minél többen, támogassátok őket a Keret Kikeltetőjén!

November 18. Trillion // Akvárium

Nagyon hosszú idő után végre újra elcsíphetjük Budapesten a Trillion zenekart, ráadásul ezúttal főzenekari státuszban. Az Ékből, Lazarvsból, Grand Mexican Warlockból ismert zenészek alkotta supergroup grunge-os, mélabús riffjeit Áron Andris hangja fűszerezi, ráadásul a társaság eszméletlen jól szól élőben, úgyhogy semmiképp sem szabad őket kihagyni. Az előzenekar is megér egy misét, a technikás, progos, dallamos Antaresnek már többször ajánlottuk a koncertjeit, most is meleg szívvel tesszük ezt!

November 19. Ohnody & Analog Balaton lemezbemutató // Akvárium

Négy évnyi folyamatos koncertezés után novemberben végre megjelent az Analog Balaton első nagylemeze, amit pénteken az Akvában Ohnody becses társaságában mutatnak be. A Lent, az Analog Balaton várva várt lemeze irdatlan mélységekbe viszi le az embert, de hatalmasra sikeredett, eszméletlen beateket, hangzásokat és szövegeket vonultatnak fel a srácok, úgyhogy ha véletlenül ez még nem történt volna meg, mindenképp hallgassatok rá az albumra a buli előtt. Hegyi Dóri, azaz Ohnody is emlékezetesnek ígérkező koncerttel készül, hiszen ezúttal hatfős élőzenekarával együtt lép színpadra, ráadásul látványos vizuálokra és táncosokra is számíthatunk.

Írta:Petróczi-Farkas Ádám és Migléczi András