Faded Sun Programajánló 39. Hét

Ezen a hétvégén már érezni, hogy itt van az ősz, és vele együtt a klubszezon. Ballonkabátot és Marten’s bakancsot fel, irány Budapest kocsmái és szórakozóhelyei!

Október 1. Péntek Első zenés hepaj a Röfiben! // Helló Röfi

Kedvenc szendvicsezőnk (és már menüzős helyünk) igazi underground kocsmává avanzsál péntek este, hiszen üvölteni fog az elektronikus zene a galériáról. A dj pultnál megtalálható lesz Zenezene, Kágé@ és Las Chupacabras. Igazi mérföldkő, a részvétel kötelező. Reméljük ma is akciós lesz a literes sör.

Október 1. Péntek Fran Palermo, Sasa Lele // Turbina

Pénteken nyit Budapest egyik izgalmas új koncerthelyszíne, a Turbina Kultúrális Központ, az avatás nemes feladatát pedig a Fran Palermora és a Sasa Lelére bízták a szervezők. Nem hiszem, hogy sok budapestinek be kéne mutatni a Fran Palermot, Henri Gonzo és zenekara nagyon jó szetteket hoznak mostanában, érdemes elcsípni őket ahol csak tudjuk. A Sasa Lele pedig az ex-Luckies-os Tim Atkins új projektje, a kedves Timmel már sokszor sodort össze minket az élet, és soha nem csalódtunk benne! Szóval csapjatok le a maradék jegyekre, és érkezzetek 19:00-ra a Vajdahunyad utca 4-be, nehogy lemaradjatok két igazán különleges zenekarról.

Október 1. LAZARVS, Abigél // Akvárium

A LAZARVS-t végre újra klubban láthatjuk, a minap írtunk egy koncertbeszámolóval egybekötött ajánlót a pénteki bulihoz, melyet itt olvashattok. 
Az Abigél egy pozitív hangvételű, fogós új lemezt hozott ki nemrég, melyet be is mutattunk a FadedSun-on, izgatottan várjuk, hogy fognak szólni a nagy klubteremben. A Polytrip pedig első nagylemezét tárja először közönség elé az este, mely egy meglepően eklektikus, bátran kísérletezős cucc lett, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Október 2. Szombat Ancient Methods // 2-es Bunker

A város legindusztriálabb klubja újra elég komoly nevet hozott a hétvégére. Ancient Methods a berlini underground techno egyik legizgalmasabb arca, őt nem kötik a stílus szabályai, gyorsat és lassút egyaránt játszik, hangzása pedig utánozhatatlan. Rommá sampleözött számai egyedi hangulatot teremtenek, a betonkeverőhöz hasonlító bassline a legtöbb számában visszaköszön. Az ínyenceknek kihagyhatatlan buli, viszont mindenkinek ajánlott. A zenei ízlésemnek például meghatározó része Ancient Methods, konkrétan az ő első budapesti fellépése volt az én első technobulim 2016-ban, azóta pedig nincs megállás!

Október 3. Vasárnap Sad Boys Club // Központ

Végre itt a klubszezon, és vasárnap is simán elmehetsz veretni, vagy levezetni a hétvégét, hogy hétfőn másnaposan mehess dolgozni. Ehhez a gyönyörű vasárnaphoz asszisztál a Központ falain belül Yambo és Levkō, akik nyomják majd a lélekemlő zenéket szomorú puhafiúknak és másnapos bulihuligánoknak. Lesz minden, stílusbeli megkötés nincs. Csak aztán nehogy tényleg lecsússzon 4-5 tubiszóda ugye.

Írta:Migléczi András és Petróczi-Farkas Ádám
Tags,