FADED SUN PROGRAMAJÁNLÓ 38. HÉT

Itt van a rossz idő, de aggodalomra semmi ok, hiszen kezdődik a klubszezon, elég erős kezdéssel, minden nap lesz hova menni. Ezen a héten a torzított gitároké a főszerep, de azért becsúszott egy kis bulika is.

Szeptember 22. Szerda The Swamp Creatures - Garázs Szerda // Központ

A Központ szerda este átváltozik egy saras zöld posvánnyá, amit puha moha fed. Ezek a srácok egy olyan pszichedelik utazásra visznek, ami azért benned marad egy darabig. Legalábbis a hangulatot megjegyzed, és legközelebb visszavágysz abba a lázálomba, amit előadnak. Valamelyik sarokban fixen mi is ott fogjuk szürcsölni a Kruso-t a papírpohárból.

Szeptember 23. Csütörtök The California Nightmares x Bonilevine // RIFF Budapest

Kedvenc punkzenekarunk, a The California Nightmares a lemondott és eltolt koncertjeik után végre fellépnek a RIFF-ben, és elnyomnak pár számot az új albumukról is, ami várhatóan óriásit fog ütni. Óriási energiák fognak felszabadulni a srácokból, legutóbb júliusban léptek színpadra, tehát lesz mit kiengedni magukból. Az este folyamán fellép még az év elején alakult Bonilevine, akik a 90’-es évek grunge stílusában nyomulnak.

Szeptember 24. Péntek DEAD END invites: Niki Istrefi x VII Circle // Arzenál

Pénteken érdemes lesz elnézni az Arzenálba, mivel a DEAD END elhozza nekünk az olasz VII Circle-t és a dán Niki Istrefit, akinek ez már a 3. fellépése lesz Budapesten. Legutóbb tavaly szeptemberben láttuk-hallottuk a megboldogult Lärmben, akkor pedig nagyon meggyőzött minket a rideg ipari hangzásával és gyorsaságával, és reméljük a Red Armor-t is halljuk tőle. VII Circle-t is érdemes lesz végighallgatni, az atmoszférikus szinti végigkíséri az általában elég sötét és gyors szettjeit.

Szeptember 25. Szombat Black Bartók // Dürer Kert

Szombaton mindenki vegye az irányt a Dürer Kert felé, mivel az év első (és lehet, hogy utolsó) koncertjük idén a városban. Aki nem ismeri a Black Bartókot, az azonnal nyisson egy új tabot a youtubenak, és essen neki azonnal, mert egyedülálló a stílus, amit nyomnak. Ők máshogyan fogalmaznak, mi azt mondanánk rá, hogy fúziós elektronikus alternatív punk. Kihagyhatatlan programnak minősül, teljesen mindegy milyen nap van amúgy, felőlem lehetne karácsonykor is, akkor is ott lennénk.

Írta:Migléczi András
Tags,