FADED SUN PROGRAMAJÁNLÓ 33. HÉT

Így a nyár, és a fesztiválszezon vége felé egyre nagyobb diverzitást mutatnak az események, hiszen mindenki elkezdett visszaszivárogni a közlekedésképtelen fővárosunkba. Lesz techno, metál, afteres tetkózás, minden ami szem-szájnak ingere!

Augusztus 19. Csütörtök - LavaLava & Friends w/ Secret Factory // Pontoon

Csütörtökön a mindig túlzsúfolt PONTOON az átmeneti, mostanában szellős új otthonában, a Hunyadi hajón várja vendégeit fél héttől egy jó kis LAVALAVA bulira. Elég ritkán látjuk mostanában ezt a csapatot, ráadásul ez egy igen különleges este lesz, mert nem csak a szokásos techno szettjükkel készülnek. Tolo fél órán keresztül hip-hopot fog keverni a minimál helyett, hogy bemelegítsen a SLOW VILLAGE-nek, akik egy teljes értékű másfél órás koncerttel készülnek! Koncert után újra a DJ pultoké lesz a főszerep. Nem érdemes kihagyni!

Augusztus 20. Péntek – LAZARVS // Monyo Land

Újra támad egyik kedvenc magyar stoner triónk, a Lazarvs. Kiváncsian várjuk, hogy a Barba Negrás lemezbemutató után mit fognak művelni a srácok a Monyo Land színpadán, hisz az egetrengető “IV” című új lemez budapesti debütálása a nyár egyik legkeményebb koncertje volt. Mindenképp érkezzetek oda hétre, mert az Omega Diatribe lesz az előzenekar, akik már több, mint egy éve nem játszottak Budapesten, viszont iszonyat para szetteket szoktak odarakni!

Augusztus 20. Péntek –Dynamite Dudes // Dürer Kert

Aki megfordult már a budapesti éjszakában, majdnem biztos, hogy vagy így, vagy úgy találkozott már a Dynamite Dudes névvel. A magyar rockabilly elpusztíthatatlan terminátora, Szilágyi Misi lassan legendává nőtte ki magát a fővárosban (is!), születésnapját ünnepli, a 21-i privát buli előtt 20-án, a Dürerben fogja nyomni. Még ha véletlenül nem is lennél a rockabilly stiló fanja, legalább egyszer muszáj látni a Dynamite Dudes-ot, és ahogy Misi felgyújtja azt a szerencsétlen bőgőt!

Augusztus 20. Péntek – DEAD END invites: Echoes Of October †† 6EJOU & BSLS (LIVE) // Arzenál

Már elég sokszor olvashattatok ajánlóinkban a DEAD END eseményeiről, de eddigi pályafutásuk során ez itt a csúcs. Lebookolták a berlini underground techno legizgalmasabb arcát, ECHOES OF OCTOBERT. New wave betétekkel fűszerezett industrial techno számai óriásit fognak menni, a budapesti közönség fixen imádni fogja. Rajta kívül azért befért a 20.-ai bulira a rezidenseken kívül még két külföldi előadó, a francia hypnotic-industrial techno vonalon mozgó 6EJOU, és BSLS, az athéni hard techno producer, aki live szettel és saját vizuállal készül majd. Erről a buliról bővebben is olvashattok majd nálunk!

Augusztus 21. Szombat – TESCO DISCO // A38

Alex Turner fanok, softboyok, meg nem értett alter formák, frufrus művész lányok figyelem! Az A38 megújult tetőteraszán újra lehet részegen üvölteni a kedvenc számaitokat 2011-ből, megtalálni az egy éjszakára szóló szerelmet; beadni a pólót, és meginni mellé még 7 Unicumot, hogy akármihez elég bátor legyél, tehát mindent, ami egy igazán jó szombat estéhez kell. Ott tali!

Augusztus 22. Vasárnap – POP UP TETKÓ MŰHELY - Huszár Straße Kollektíva // Bérkocsis utca 41.

A zöld ajtós szuterén ismét nyitva áll vasárnap a művészet és tetkó kedvelők, afterezni vágyók, vagy csak a hétvégét levezetni kívánók előtt. 9 tetkós várja a delikvenseket különböző kisebb-nagyobb mintával, különböző stílusokkal; kizárt, hogy tetkó nélkül jössz el onnan. A fullos vibeokért a 4 tagot számláló Huszár Straße Kollektíva felel, akik microhouse, (ro)minimal, és proghouse stílusban nyomulnak. A helyszínen lehet inni-enni-piázni elég kedvező áron, viszont mindenkinél legyen kápé és repohár!

Írta:Migléczi András és Petróczi-Farkas Ádám
Tags,