FADED SUN PROGRAMAJÁNLÓ 28. HÉT

A múltheti chill után ezen a hétvégén újra táncraperdülhetünk, most viszont nem lesz visszafogott hétvégénk, csattog majd a 4/4, üvölt a stoner metál és megszólalnak a fúvósok is. Aki pedig nagyon kipihente magát, annak péntek estétől vasárnap reggelig nincs megállás.

Július 16. LAZARVS // Barba Negra Track

Pénteken érdemes elnézni a LAZARVS-ra, akik tavaly hozták ki eddigi legparább lemezüket, amit most július 16-án a Barba Negra Trackben színpadán prezentálnak először. Koncert előtt nyomjatok egy kövér dzsót, és garantált lesz az élmény, hiszen mégis csak egy komolyabb stoner metal buliról beszélünk. Előzenekaruk, az Antares szintén nagyon izgalmas formáció, aki nem adja a klubozást ebben a nyári melegben, annak tökéletes program!

Július 16. [KRTM] // 2-es Bunker

Miután szinte az összes budapesti techno klub bezárt, vagy épp költözik, így igazi kuriózum lesz az újonnan megnyílt 2-es Bunker. A csepel művek területe amúgy is elég szürreális indusztriál környezet, így tökéletes helyszín egy ilyen klubnak, ráadásul annyira kevesen lakják, hogy remélhetőleg senkit sem fog zavarni. Első vendégük a belga [KRTM] aki hardcore technóval kedveskedik a klub első látogatóinak, de fellép még a nálunk már többször említett CRIME formáció, illetve IN SILENCE, ROT és DAN88 is. Kibaszott kemény lesz.

 

FRISSÍTÉS: Most értesültünk róla, hogy [KRTM]-et sajnos coviddal diagnosztizálták, ezért az ő fellépését 31.-re tolták, helyette pedig SCALAMERIYA fogja megizzasztani a népet. Ugyan úgy határozottan ajánlott!!!

Július 16. I HATE MODELS // Akvárium

Az I HATE MODELS újhullámos gyors techno számaival és brutál szettjeivel nem csoda, hogy megtölti az Akvárium Nagyhallt. Hihetetlenül gyorsan befutott, pár éve még a már megboldogult (jobban mondva költözés alatt álló, de tudjuk mi történt a Corvintetővel is) 250 férőhelyes LÄRM-ben még a szettje alatt is lehetett jegyet venni. Igaz, hogy mostanra pont emiatt is kurva drága a jegy, de ha még nem voltál egy buliján sem, semmiképpen se hagyd ki.

Július 17. Lick The Click Sunburst x Technokunst // A38

A most szombati Lick The Click igazán különleges lesz, hiszen meghívták a Technokunst csapatát is, akik lehoznak egy komplett bulit rezidenseikkel, játszani fog DORK, ISU, VALENS és MODE is, szerintem senkinek nem kell bemutatnom őket. Ráadásul nem lesznek ám lekorlátozva az orrteraszra, ők a tetőn hozzák a jobbnál jobb szetteket. Mondom én, hogy nincs megállás, kellemes megborulást kívánok mindenkinek, aki megy.

Július 17. Palaland – Pool Festival by Funkyzeit // Palatinus Strand

Ha annyira másnapos vagy, hogy nem bírsz lemenni a Balatonra vagy a Velencei-tóra, esetleg a legközelebbi bányatóra sem, na meg a JBL is hiába vízálló, úgyse mernéd elvinni magaddal, jó hírem van! Csak a Margit-szigetig kell elmenned, hiszen ebben megtartják a nyáron minden második hétvégén visszatérő Palaland Pool Festivalt. A Funkyzeit csapata, illetve szokásos kedvenc budapesti dj-id (Yambo, Vedat Akdag, Poli) fogják hozni a szokásos szettjeiket, amikre mindig rázod a belvárosban, csak most ezt napközben is nyomhatod egy medencéből, miközben szarrá égsz a napon.

Július 17. Besh o’ Drom // Kobuci

A hétvége állatorvosi lova most (a LAZARVS mellett) a Besh o’ Drom, kedvenc balkán világzenei együttesünk a Kobuciban tácoltatja a népet. Ha sok volt a péntek este, sodorj be egyet, és élvezd, hogy végre nem repetitív elektronikus zenét hallgatsz, esetleg hívd el a tinderrandidat is, hiszen itt úgy is kiderül, hogy egy húron pendültök-e. A Besh o’ Drom egyébként fellép majd az Ördögkatlan fesztiválon is, az ottani koncertjükről olvashattok ám nálunk!

Július 17. Pursuit Of Acid XVI. ☻Farewell☻☻ // Arzenál

Sajnos van az a helyzet, amikor kénytelenek vagyunk elengedni az igazán jó dolgokat. Most pontosan ez a szituáció áll fenn, ez lesz az utolsó Pursuit of Acid buli a mostani formájukban. Olyan neveket hoztak el nekünk, mint Trym, Shacke, Alien Rain, Héctor Oaks, 999999999, és még sorolhatnám. Emellett iszonyatosan erős rezidensekkel bírtak, ők tácoltatják meg utoljára együtt az Arzenál népét. Az alapító MANKIND-nak pedig innen is üzenjük, hogy akármit is csinál majd ezután, az legalább legyen ilyen jó!

Írta:Migléczi András
Tags,