FADED SUN PROGRAMAJÁNLÓ 25. HÉT

Az eheti programok is az elektronikus zene kedvelőinek kedveznek, de azok sem maradnak program nélkül, akik más feelingre vágynak.

Június 24. Perrin- High on Glitter Lemezbemutató // Toldi

A budapesti klasszik diszkó lemezlovasok királya, Palotai Soma meglátta a piaci rést, és csinált egy igazi 80-as évek vibe-jába illeszkedő szintipop albumot, ami igazán hiánypótló, hiszen itthon nem futsz bele ilyen témákba. Igazi k-európai The Weekend, a lehető legjobb értelemben. Csütörtök este tali Zen Mode alatt, ahol nincs dresscode, de fiúknak érdemes felkapni egy buszkárpit mintás inget, a lányoknak egy kis csillámot az arcra, nemtől függetlenül pedig egy rakétát a fül mögé.

Június 25. Amoeba, Analog Balaton // Monyo Land

Ha a hétvégén csak egy (azaz kettő) koncertre mennél el, mindenképp a Monyo Land a célod. Az Analog Balatontól azt a fasza alter feelinget kapod, amit egy igazán jó magyar zenekartól elvársz, aztán arconcsapnak az elektronikus betétek. Ilyet mástól nem hallasz, nem mellesleg élőben is kurva jól tolják. Ráadásként az Amoeba fog játszani előttük, akik az improvizatív jazz-t keverik hiphop elemekkel. A Tribe Called a Quest feeling rap nélül.

Június 25. BRVTAL CRIME MŰHELY // ATNO Forge

Hihetetlen, de az ATNO Forge duplázik. Még leírni is szürreális volt. A BRVTAL, a CRIME és a MŰHELY csapata olyanokat fog keverni b2b és normál formációban, hogy észre sem fogod venni, hogy reggel 9 óra van, pedig még este hatkor kérted ki az első sportfröccsöd, mert nem akarod megtolni az estét. Közben hatszor újjászületsz, megszereted Ariana Grandét, merthogy milyen jól szól már a hardtechno remix közben, és talán egy ínszalag is elszakad az egyik lábadban. Ha múlthéten nem voltál, most mindenképp menj el, és készülj a nyár legdurvább bulijára.

Június 25. HOUSE ARREST #002 - Nikolas Aasheim // Központ

„organic – street – urbanhouse – bootytech – kickreverb – deephouse”. Csak ennyi olvasható a Központ pénteki bulijának ajánlójában, ami elég meglepő ahhoz képest, hogy nagyon ritkán látnak vendégül külföldi fellépőt. Ettől függetlenül igazán beszédes, mivel ez az arc és az őt megelőző, illetve követő dj-k nem a szokásos zenére táncoltatják meg a hely közönségét. Hardcore Központos arcoknak, és az ínyencségek kedvelőinek kötelező!

Június 26. Lick the Click x Lavalava // A38

A hajó orrának heti daytime buliján a Lavalava lemezlovasai rakják a talpalávalót. Nem idegen tőlük a minimál veretés, és még kényelmesen kipihened magad vasárnapra az átmulatott szombat után, hacsak nem marad a társaság az esti Los Santos bulira is levezetőnek, vagy az egész napos megborulás folytatására.

Írta:Migléczi András
Tags,