FADED SUN PROGRAMAJÁNLÓ 24. HÉT

A kánikula ne vegye el a kedvét senkinek! Hideg sört mindenhol kapni, mi pedig összeszedtük azokat az eseményeket a hétre, ahol kérni is kötelező, de cserébe jól is érezheted magad. 

Június 17. Tündérvese, Feed the Mogul // A38

Megújult az A38 terasz, a jóidős klubbulik kánaánja, és az új helyszínt egy fasza kis underground rock-metal koncerttel avatják fel. A magyar alt metal kiemelkedő figurái, a Tündérvese hergeli este a népet közelgő új lemezükre, melyről a nemrég megjelent klipes számot biztosan el is fogják tolni. A Feed The Mogul nagyon stabil grungeos stoneres jóság, ők fogják elindítani az estét 19:45-kor.

Június 17. Dürer Kert Nyitóbuli // Dürer kert

Ha hiszitek, ha nem, újra megnyitja kapuit a Dürer Kert. Igaz, elég szürreális, hogy a megboldogult Rio XXL helyét veszi át, viszont a Hengermalom utca lakói biztosan örülni fognak, hogy egy kulturáltabb közeg fog mozogni a környéken, és nem kell egész hétvégén dübörgő lakossági technot és coronita mixeket hallgatni. Végre lesz egy olyan kultúrközeg a környéken, ahova szívesen lemegy az ember akár csak egy sörre is, akár gyerekkel munka után. Reméljük, hogy a még épülő új városrész, a Budapart lakói nem fognak majd bezavarni ebbe az újjászületésbe. Nyitás 16:00-kor, a DJ pultnál pedig a Middlemist Red basszusgitárosa, Deli Soma fogja kevergetni a zenéket.

Június 17. Off the leash – Technokool, Lau // Központ

A magyar techno szcéna új generációjának két megkerülhetetlen női szereplője elengedi a pórázt csütörtök este a Központban, valószínűleg leszakítják a plafont is. Aki volt már CRIME bulin, esetleg RAVEU-n az már biztosan tudja, hogy rendesen meg lesz dolgoztatva, ha lejut a szűkös tánctérre, hiszen ezektől a lányoktól nem idegen a 140 bpm. Kezdés este 9-kor, viszont érdemes hamarabb érkezni, ha nem azzal szeretnéd tölteni az első egy órádat, hogy megigyál két sört alapozásnak mielőtt lemész.

Június 18. Free Sequence // Toldi

A már két hete zavartalanul üzemelő Toldiba érdemes lesz elnézni péntek este, hiszen a FREE SEQUENCE a ŽAGAR-ból ismert Zságer Balázs elektronikus live act sorozata, és mint tudjuk, ő nem adja szar dolgokhoz a nevét. Élőben kevernek mindenféle könnyebb elektronikus zenét a house-tól a keményebb technokig. Persze lehet azt gondolni, hogy na, megint egy szokásos buli a Toldiban, de itt arról van szó, hogy élőben imprózzák össze analog műszerekkel a zenéket. a telefont max videózni vedd elő, a shazam úgysem fog rajtad segíteni.

Június 18. Fuck the roles // Gólya

A Fuck the roles a Gólya és főként az illegál rave bulijairól híres PÉNZ csapat kezdeményezése. Céljuk, hogy megismertessék az elektronikus zene méltán jó, de nem egészen híres stílusait és a magyar, illetve kelet európai képviselőiket. A teljesség igénye nélkül idézem az eseményből: „többek között szólni fog reggaeton, grime, ghettotech, techno, tekno, trance, jungle”, tehát ha ki vagy éhezve valami újra, akkor irány az Orczy tér roncskocsmája.

Június 19. V. Auróra tervező vásár // Auróra

Az Aurórában ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Auróra tervezői vásár, ahol feltörekvő underground és már ismertebb tervezők, kézművesek, művészek cuccaihoz juthatsz hozzá. Lesznek ruhák, kiegészítők, printek, kerámiák, tudsz tetováltatni, és persze nem utolsó sorban akár inni egy sört az alkotókkal. Hol lenne a helyed szombat délután, ha nem itt?

Június 19. Fran Palermo, Dlrm // Monyo Land

Hosszú kihagyás után újra színpadra lép a Fran Palermo, a MONYO Brewing Co. új szabadtéri koncerthelyszínén, a MONYO LAND-en. Egy biztos, óriási megőrülés lesz, hiszen ilyen sok idő elteltével újra színpadra állni hihetetlen mennyiségű energiát és feszkót szabadít fel. Táncolni kötelező, a pultokból pedig patakokban fog folyni a MONYO Brewing kb. összes söre, miután a manufaktúra udvara a koncerthelyszín. Előzenekar a DLRM, akik az új, elég rendesen stoner-pszihedelikus vonalú self-titled albumokat hozzák. Ott tali.

Írta:Migléczi András
Petróczi-Farkas Ádám
Tags, ,