FADED SUN PROGRAMAJÁNLÓ 23. HÉT

Végre itt a jó idő, végre alábbhagyott a covid feszülés, végre ki lehet szabadulni egy kicsit. Sajnos az összes koncert, amit a bevállalósabb helyek nem fújtak le előre sold out lett. Aki nem biztosította be magát előre és mindenképp ki akar mozdulni, érdemes elfogadnia a tényt, hogy újra elektronikus zenére lesz kénytelen lötyögni valahol. Szerencsére a legtöbb esemény szabadtéri, így a felsorolt helyek zömén akár levegőt is kaphatunk, de ajánlott a naptej, és a lenge öltözet!

Június 10. Tilos elMaraton Euphonic Moments DJ set // Telep

Kedvenc rádiónk, a Tilos minden évben megszervezi adománygyűjtő fesztiválját, a TilosMaratont, ahol a működési költségeikhez keresnek támogatókat, cserébe kurvajó programokat szerveznek nekünk. Ez idén a tervezhetetlenség miatt csak pár élő eseménnyel valósul meg, a TilosMaraton java a rádión valósul meg. Ez az esemény pont nem ilyen. A Madách tér szívében, a Telepen fognak deep house-t és dubtechno-t kevergetni az Euphonic Moments műsor szelektorai. Ha szeretsz új zenéket hallani, és nem a megszokott zenékre, stílusokra lötyögni egy tubi mellett, kötelező program kispéntekre!

Június 10. 4K Kertmozi – Victoria (2015) // Kőbányai Kortárs Kultúr Központ (4K)

Amennyiben csütörtökön még nem szoktál bulihangulatban lenni, vagy lebasz a főnököd ha másnaposan mész melózni pénteken, de már ki akarsz mozdulni valami fasza kültéri programra, itt a helyed. A rehabilitálódó kőbánya szívében, igazi lepukkant indusztriál feelingben tudsz megnézni egy olyan filmet, amiről valószínűleg vagy nem hallottál még, vagy nem láttad, de nagyon szeretnéd. A filmet egy snittben vették fel, a szöveg nagy része impro, egyszerűen olyat ad, mintha te is a szereplőkkel lógtál volna közel 2 és fél óráig.

Június 11-13 KATTTARZIS // Dunaújváros Szalki sziget

A nyár első fesztiválját azért tudja megtartani a KATT-os csapat, mert kurva ügyesen intéztek maguknak egy olyan pótdátumot a dunaújvárosi Szalki-szigetre (a Gólem is itt lesz amúgy!), ahova egy az egyben átpakolható a komplett lineup, tehát olyan fellépőkkel fogják együtt nyomni megállás nélkül két és fél napig, akikkel (legalábbis tudomásom szerint legtöbbükkel) már korábban is volt együttműködés. A magyar techno szcéna színe-java megmutatja magát, tökéletes warmup életed hátralévő részére, ha nem süppedtél be teljesen az utóbbi buli nélküli hónapokban. A gyengébbek vigyenek magukkal sátrat is!

Június 11. Open Mic Friday // Lámpás

Szokásos jam a fülledt hangulatú Lámpásban. Itt megnézheted, hogy az elborult underground művészek hogyan működnek együtt ismeretlenül. Egyedül is lemerészkedhetsz, de előre szólok, ne lepődj meg, ha végül nem egyedül töltöd az estéd.

Június 12. HESSZ // Atno Forge

Az Atno Forge az a hely, amiről nem hiszed el, hogy Budapesten van, pedig kurvára de. Akkor sem hiszed el, amikor ott vagy, és beszűrődik a kazettás ablakokon a sűrű füstön keresztül a felkelő nap fénye, miközben oldschool crossmotorok figyelnek téged a galériáról, miközben kitáncoltad az energiádat előre az egész nyárra, hiszen itt évente egyszer, esetleg kétszer van buli, tehát akkor már maradsz zárásig. Ehhez a feelighez tesz hozzá a HESSZ szervezése hét szintén ismert névvel a budapesti éjszakából.

Június 12. Truesounds Music Showcase // A38

8 hónap nagyon sok idő buli nélkül, és novemberben pont a klubszezon kellős közepén vették el tőlünk a hajnalig tartó veretést kedvenc sötét termeinkben. Aki a kánikula ellenére bevállalja a hajó gyomrát, azt egy nagyon kellemes utazásra viszi a Truesounds Music csapata, velük ki tudsz szakani a szokásos zakatolós technobulik világából, és szinte kipihenve tudsz majd beülni a taxiba, hogy az egész vasárnapod elbaszd egy egész napos alvással.

+1 Helló Röfi! // Mikszáth Kálmán Tér

Ha buli előtt/másnaposan délután/buli előtt és másnaposan délután megéheznél, mindenképp térj be a Helló Röfibe a Mikszáthon. Kurva jó kiadós szendvicsek, finom bucik amik felszívják a maradék alkoholt a gyomrodból, hibátlan ízvilág. Természetesen kocsmának sem utolsó, a kurva jó kisiparos sörökhöz barátságos kiszolgálás is jár, alapozni is érdemes benézni, maximum másnap úgyis visszamész enni egy jót, miután érezted az illatokat, és láttad a felszolgált szendvicseket!

Írta:Migléczi András
Tags,