A helyszínről:

A klip központi helyszíne egy Csepel Művek területén található régi raktárépület, amelyet fő szponzorunktól, a Ghibli Kft.-től kaptunk kölcsön. Nagy élmény volt ebben a környezetben mozogni az előkészületek és a forgatás ideje alatt is, a Csepel Művek olyan, mint egy elszigetelt, 80-as évek óta itt maradt kis város Budapest területén, a főbejárata pedig olyan, mint egy időkapu.

A háttérben lévő falról:

Szabó Marci pár haverjával csinált már olyan díszletet, közterületfestést, és murált, ezeket mindig az aktuális flessből imprózzák a helyszínen. Ashandart néven fut a projekt. Instagramon @ashandart_ felhasználónéven fut az oldaluk.

A stábról:

A klipet Szelei Dóra barátunk rendezte, az operatőr pedig Csillag Marci volt. Óriási stábot biztosítottak a forgatásra, hihetetlen élmény volt ennyi emberrel együtt dolgozni. A klip istennője, a táncos Temesvári Zsófi volt, a sminket, stylingot, illetve Zsófi ruháját egy személyben Balázsi Fanni bonyolította le. A gyártásvezetést managerünk, Migléczi András intézte, a producer pedig a DLRM volt. 

About the author